یکشنبه 22 تیر 1404

سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی ۱۵ اسفند ماه تعطیل است

تاریخ انتشار: 14 اسفند 1398
تعداد بازدید: 1316
سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی ۱۵ اسفند ماه تعطیل است
بنا به تصمیم مسئولان سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی و در پی اعلام ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، این نهاد نیز همانند دیگر ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در روز ۱۵ اسفندماه تعطیل شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، در راستای اقدامات پیشگیرانه به منظور حفظ سلامت کارمندان و کاهش ترددهای درون شهری، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان را به استثناء مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی، بهداشتی و امدادی را در روزهای پنجشنبه ۱۵ اسفندماه تعطیل کرد.

این تصمیم بنا به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی حوزه بهداشت و سلامت استان و با تایید استاندار خراسان رضوی اتخاذ شده است و در پی آن سازمان همیاری شهرداریهای استان نیز در این روز تعطیل خواهد بود.

به همکاران گرانقدر و مراجعان و مخاطبان عزیز سازمان همیاری توصیه اکید می‌شود، از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر و مسافرت، جدا خودداری و برای حفظ سلامتی خود در منزل استراحت کنند.

تصاویر

ارسال دیدگاه

نام شما:
ایمیل:
وب سایت:
عنوان: *
عنوان: *
متن شما: *
تعداد کاراکترهای باقی مانده: 1000
کد امنیتی: *
کد فوق را در فیلد زیر را وارد نمایید