شنبه 21 تیر 1404

اجرای 5 طرح مشترک عمرانی و خدماتی در حوزه شهری گلبهار

تاریخ انتشار: 4 شهریور 1399
تعداد بازدید: 1004
اجرای 5 طرح مشترک  عمرانی و خدماتی در حوزه شهری گلبهار
معاون بازرگانی سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی اظهار کرد: با همکاری و مشارکت با شهرداری اتفاقات خوبی در گلبهار خواهد افتاد.




به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی، ناصر بهزاد با همراهی مدیر هماهنگی امور شهرداریها و املاک سازمان همیاری با حضور در گلبهار با سید ابوالفضل فاضلی شهردار این شهر دیدار و در خصوص ظرفیتها، زیر ساختها و راه کارهای مشارکت و همکاری دو جانبه در این شهر جدید بحث و تبادل نظر کردند.




وی با اشاره به نگاه توسعه ای مسئولان شهرداری گلبهار، بیان کرد: پتانسیلهای خوبی در این شهر وجود دارد که باید تلاش شود با افزایش تعاملات و ایجاد منابع لازم از آنها به نحو مطلوبی در جهت رشد و آبادانی و خدمات شهری مناسب در شهر گلبهار استفاده کنیم.




بهزاد اولویتهای سند راهبردی جامع شهری و اقتصاد مقاومتی برای توسعه گلبهار در بخش ارتقاء کیفیت های کالبدی، حمل و نقل عمومی، کریدورهای بصری، طراحی شهری را مبنای تعاملات بازرگانی سازمان همیاری شهرداریها و شهرداری گلبهار عنوان کرد.




معاون بازرگانی سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی با اشاره به توانمندیهای اقتصادی، عمرانی، بازرگانی گردشگری، پژوهشی، آموزشی و... این نهاد، ادامه داد: قطعا با هم افزایی ظرفیتهای بین سازمان همیاری و شهرداری گلبهار، میتواند اتفاقات خوبی در حوزه تامین آسفالت، بهسازی تجهیزات پارکی و اجرای طرح جامع ترافیکی رقم بخورد./م.ا/2354/






#گروه_برندهای_همیار


#همیارماشین #همیارسازه #موتوریار #معین_کالا #همیارانرژی #همیاردانش #همیاربان #همیارسرمایه #همیارمحیط #همیارپست #همیاردیجیتال #مشهدگوشت #هشتیار #مشهدبیمه #همیارگردشگر #همیارسلامت #همیاربازرگان

تصاویر

ارسال دیدگاه

نام شما:
ایمیل:
وب سایت:
عنوان: *
عنوان: *
متن شما: *
تعداد کاراکترهای باقی مانده: 1000
کد امنیتی: *
کد فوق را در فیلد زیر را وارد نمایید