جمعه 13 تیر 1404

آمادگی سازمان همیاری در جهت کمک به شهرداری زو در حوزه های خدمات شهری و سرمایه گذاری

تاریخ انتشار: 2 آذر 1400
تعداد بازدید: 600
آمادگی سازمان همیاری در جهت کمک به شهرداری زو در حوزه های خدمات شهری و سرمایه گذاری
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی در دیدار با شهردار زاوین بر آمادگی سازمان همیاری در حوزه های تامین نیازهای بازرگانی، سرمایه گذاری، مشاوره ای و ... مدیریت شهری این شهر تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، محمد سنجری در نشستی مشترک با حضور سید محمد اسماعیل فاطمی معاون و علی طهرانی مدیر امور شهرداریهای سازمان همیاری با علی ایزدیان شهردار و اسراری مدیرمالی شهرداری زو دیدار و درخصوص موضوعات و مسائل مشترک به ویژه نیازها، ظرفیتها و زمینه های همکاری دوجانبه بحث و تبادل نظر کرد.

وی در این نشست با اشاره به توانمندیهای سازمان همیاری در حوزه پشتیبانی و تامین نیازهای شهرداری‌های استان، افزود: با توجه به ظرفیتهای ستادی و شرکت ها و موسسات تابعه، این آمادگی را داریم تا در جهت رفع نیازمندیها و کمبود های حوزه مدیریت شهری شهر زو با این شهرداری همکاری کنیم.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی در خصوص کمک به اجرای طرح های عمرانی و سرمایه گذاری این شهر ادامه داد: همچنین در این حوزه ها نیز با بررسی طرح ها و پروژه های ازحیث توجیه اقتصادی و اهمیت این آمادگی و توان وجود دارد تا در عملیاتی کردن آنها با شهرداری زو مشارکت کنیم.

وی خاطر نشان کرد: تداوم همکاری و توانمندی های سازمان همیاری در گرو تعامل دوطرفه با شهرداریها است و قطعا با همراهی مسوولان شهری در اقصی نقاط استان و استفاده از حداکثر ظرفیتهای سازمان در حوزه های مختلف توان این نهاد را برای کمک بیشتر و موثرتر به شهرداریها به ویژه شهرهای کم برخوردار افزایش و متداوم تر خواهد کرد./م.ا/2916/

تصاویر

ارسال دیدگاه

نام شما:
ایمیل:
وب سایت:
عنوان: *
عنوان: *
متن شما: *
تعداد کاراکترهای باقی مانده: 1000
کد امنیتی: *
کد فوق را در فیلد زیر را وارد نمایید