شنبه 21 تیر 1404

توسعه نقش آفرینی موسسه گردشگری سازمان همیاری در منطقه ییلاقی شاندیز

تاریخ انتشار: 19 آبان 1401
تعداد بازدید: 479
توسعه نقش آفرینی موسسه گردشگری سازمان همیاری در منطقه ییلاقی شاندیز
مدیر موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی در دیدار با شهردار شاندیز در خصوص گسترش همکاریها و نقش آفرینی بیشتر در بخش گردشگری در این منطقه زیبای ییلاقی گفتگو کرد.



به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی، محمد غفران دراین دیدار گفت: با توجه به فاصله‌ی اندک شهر ییلاقی شاندیز با مشهد، این شهر همواره مقصد سفر ‌گردشگران داخلی و خارجی بوده است.

وی افزود: وجود جاذبه های طبیعی، تاریخی، رستوران های سنتی و روستاهایی همانند ابرده و زشک که از طبیعتی بکر و زیبا برخوردار هستند، اهمیت این شهر توریستی را دو چندان کرده است.

غفران با تاکید بر آمادگی این موسسه برای توسعه همکاری ها با شهرداری شاندیز یادآور شد: امروزه استفاده از تکنولوژی روز و فضای ارتباطی موجود در صنعت گردشگری الکترونیکی بخوبی می تواند در گسترش همکاری های دو جانبه، کمک کند.

سید احمد باقری شهردار شاندیز نیز ضمن تشریح وضعیت پروژه های مرتبط با حوزه گردشگری در این شهر بر آمادگی برای توسعه همکاری ها و استفاده از ظرفیتهای موسسه توسعه گردشگری به عنوان یکی از واحدهای تخصصی وابسته به سازمان همیاری شهرداریهای استان تاکید کرد./م.ا/3353/

تصاویر

ارسال دیدگاه

نام شما:
ایمیل:
وب سایت:
عنوان: *
عنوان: *
متن شما: *
تعداد کاراکترهای باقی مانده: 1000
کد امنیتی: *
کد فوق را در فیلد زیر را وارد نمایید