ابوالفضل طیبی مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی با همراهی مدیرعامل، معاون اداری مالی سازمان شرکت نمونه گردشگری چالیدره از بخش های مختلف و روند خدمات دهی در این مجموعه بزرگ بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی، ظهر امروز با ابوالفضل طیبی مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی با همراهی هادی وفاکیش مدیرعامل شرکت نمونه گردشگری چالیدره ضمن ادای احترام به مقام والای شهیدان گمنام، از فازهای مختلف این مجموعه بزرگ تفریحی،گردشگری دیدن کردند.
وی در این بازدید از ظرفیتها، امکانات و چگونگی خدمات دهی به گردشگران و بازدیدکنندگان از مجموعه بزرگ تفریحی گردشگری چالیدره در شهر طرقبه دیدن نمود.
ایشان در این بازدید بر لزوم مانع زدایی و تلاش برای خدمات دهی هرچه بهتر به مجاوران و زائران علی بن موسی الرضا (ع) و توسعه فضاهای تفریحی و گردشگری در استان تاکید کرد.
-
منبع خبر:
-
گروه خبری:
عمومی
-
تاریخ خبر:
9 دی 1403
-
تعداد بازدید:
115